Vem är Veronica?

Hur hamnade du på SeventyOne?

Genom att jag hade kontakt med en anställd på SeventyOne som var en tidigare kollega till mig. Han beskrev SeventyOne som bolag och trodde jag skulle passa in där. Det var sen han som rekommenderade mig vidare vilket ledde till att jag nu är en del av SeventyOne.

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

Jag har jobbat många år inom statlig verksamhet och det har betytt mycket för mig. Jag har lärt mig att det viktigt för mig vilket värde produkten skapar och att vad jag kan bidra till.

Vad driver dig och vad tycker du är kul?

Jag drivs av jobba med grupper och att få dem att utvecklas till team som mår bra och levererar värde tillsammans i en kreativ miljö.

Vad har du för värderingar eller principer, vad är viktigt för dig?

För mig är det viktigt att de team och människor jag arbetar med trivs och mår bra. ”Relation ger prestation” är en stark värdering som jag alltid har med mig.

Vad tror du är nästa stora grej eller trend som kommer påverka dig i ditt arbete?

Just nu funderar jag en hel del på hur ledarskap och coachande roller som jag ofta arbetar med kommer att behöva förändras när vi nu jobbar mer digitalt pga pandemin. Jag tror att det nya normala kommer se annorlunda ut framöver även efter pandemin och då behöver även dessa roller anpassas för att vara effektiva och ge rätt värde och det kommer påverka mitt arbete.

Vad är dina främsta handfasta tips att arbeta som konsult?

Att tro på dig själv och den kompetens och kunskap du har. Att ge dig själv tid att landa i ett nytt uppdrag, observera och förstå innan du behöver börja leverera det värde som du kan ge kunden.


Detta är en serie där vi intervjuar våra medarbetare. Läs även mer om SeventyOne och att jobba hos oss