Vem är David?

Hur hamnade du på SeventyOne?

Efter många år på olika fantastiskt bra konsultbolag startade jag och Håkan SeventyOne med tanken att ta det bästa från det vi lärt oss och skapa ett flexibelt konsultföretag som är ännu bättre och ännu varmare.

David Cederblad
David

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

Träffat och lyckats hålla kontakten med många fantastiska människor. Ofta har det börjat som kollegor på uppdrag men fortsatt som vänner. En av de stora fördelarna med att vara konsult är möjligheten att träffa många människor och företag.

Vad driver dig och vad tycker du är kul?

Möjligheten att göra livet, arbetet, situationen något bättre för de människor och organisationer jag får chansen att arbeta med. Och samtidigt få ha roligt under tiden.

Vad har du för värderingar eller principer, vad är viktigt för dig?

Ja, det korta svaret blir att det är viktigt med öppenhet, tillit, och fokus på lärandet. Skapa möjligheter för att alla ska ha information och kunskap för att kunna ta egna beslut.

Vad tror du är nästa stora grej eller trend som kommer påverka dig i ditt arbete?

Det är nog redan här men jag tror företag ännu mer kommer försöka attrahera nya kollegor genom att vara och kommunicera att de är snälla, omtänksamma och varma företag.

Vad är dina främsta handfasta tips att arbeta som konsult?

Jag brukar prata om 3 L — Landa, Lyssna och Leverera

  • Landa handlar om att ge dig själv tid och utrymme att påbörja de relationer du behöver för att kunna leverera och må bra som konsult.
  • Lyssna är en påminnelse om att du behöver tid att vara med och förstå kundens verklighet innan du försöker leverera lösningar och insikter.
  • Leverera gör du bäst efter de första 2 stegen, och tillsammans med kunden.

Detta är en serie där vi intervjuar våra medarbetare. Läs även mer om SeventyOne och att jobba hos oss