Vem är Catarina?

Hur hamnade du på SeventyOne?

Efter flera år som Product manager och nu senaste året som grundare av en egen startup, var jag redo för nya utmaningar och konsultrollen har lockat mig länge. Jag sökte upp SeventyOne och tyckte att allting från hur de arbetade till deras värderingar stämde väldigt bra överens med mina egna. Jag skickade därför in en ansökan. Efter flera intervjuer med nästan alla på bolaget, var min känsla bekräftad och på den vägen är det.

Catarina

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

Det senaste året har jag spenderat med att skapa en app för gravida och nyblivna mammor. Den resan har varit otroligt lärorik och känts väldigt meningsfull.

Utöver det älskar jag att vara innovativ, skapa nya produkter och utveckla hela eller delar av produkter. Att få jobba som Product manager och tillsammans med ett eller flera team, skapa förbättringar och utveckla produkter till det bättre för användarna är ett otroligt roligt och givande jobb. Jag har arbetat i miljöer där det varit mycket som hänt och förändringar varit en del av vardagen. Det är en spännande miljö som jag trivs mycket bra i.

Vad driver dig och vad tycker du är kul?

Jag tycker om när arbetet känns meningsfullt, både för mig och mina kollegor/teammedlemmar. Att skapa en vision vart vi vill med produkten och sen utföra det är så givande och tillfredsställande. Jag tycker det är väldigt kul i snabbrörliga miljöer, där ingen dag är den andra lik. Jag har gärna många bollar i luften, då kommer jag till min rätt.

Vad har du för värderingar eller principer, vad är viktigt för dig?

Det är viktigt för mig att det som jag arbetar med bidrar till något gott i världen. Jag tror att medarbetare som mår bra och känner sig värdefulla, också skapar bra och värdefulla produkter. Det är därför väldigt viktigt för mig att alla som är i mina team mår bra och känner mening i det de gör.

Vad eller vem är dina inspirationskällor?

Jag blir inspirerad av människor som följer sina drömmar och vågar göra saker som de flesta inte gör. Det har varit inspirerande att se ledare, på både Klarna och Voi, bygga ett flygplan samtidigt som det flyger.

Vad tror du är nästa stora grej eller trend som kommer påverka dig i ditt arbete?

Jag tror att välmående, preventiv hälsa och hur arbetet kan bidra till det kommer bli mer och mer viktigt i arbetslivet. Medarbetare som mår bra jobbar både bättre och effektivare. Det känns som en viktig investering för arbetsgivare.


Detta är en serie där vi intervjuar våra medarbetare. Läs även mer om SeventyOne och att jobba hos oss