Teknik

Vi kan stötta er inom en rad områden kopplade till tech och utveckling. Vi coachar team och utvecklingsorganisationer och leder utvecklarna i deras utveckling.

Förutom att vara del av team som utvecklare kan vi även stötta i roller såsom Tech Lead, Engineering Manager, Team Lead och Team Coach.

Vårt erbjudande

Inom tech och utveckling kan vi bland annat stötta er med.

Engineering manager & teamchef

Om ni söker en Engineering Manager eller Teamchef som har bred erfarenhet av att leda produktteam och ha personalansvar så kan vi hjälpa er. Våra ledare har en grund i agilt och lean, har varit chefer tidigare och brinner för att hjälpa människor växa och skapa fantastiska team. De är även bra på att ta ett leveransansvar där det behövs.

Tech lead & Tech Coach

Vi kan hjälpa er om ni söker en person som kan coacha kring tekniken och leda utvecklarna i deras tekniska utveckling. Vill ni dessutom ha en person som kan leda och coach genom att aktivt delta i utvecklingsarbetet och öka kunskapen hos sina teamkollegor har ni kommit rätt. Vi vet hur viktigt det är med rätt person för att tryggt kunna dela med sig kunskap till andra och det är dessa personer vi erbjuder.

Utvecklare

Vill du förstärka med seniora utvecklare som kan både leverera och agera förebild i teamet så kan vi hjälpa till. Våra utvecklare vill jobba kundcentrerat och i en kontext där ständig förbättring är möjlig och förväntad. De kommer ge ditt team en trygghet och få teamet som helhet att fungera på ett bra sätt.

Agil coach & Teamcoach

Våra Agila coacher och Teamcoacher skapar förutsättningar för effektiv utveckling och lärande för team och organisationer. De har givetvis djup kunskap och erfarenhet inom lean, agilt och design thinking och också inom förändringsledning och ledarskap. De hjälper till att skapa team, driva kontinuerlig förbättring och stöttar medarbetare i att växa i sina roller, hitta engagemang och motivation. De arbetar både på team-nivå och i det större systemet av flera team.

Vill du veta mer?
Kontakta David.