SeventyOne 3 år

För nästan exakt 3 år sedan startade jag och Håkan Appelgren SeventyOne med en idé om att använda allt bra vi lärt oss från de konsultbolag vi arbetat på genom åren och samtidigt se till att undvika de delar som hämmat och irriterat oss.

Bra saker som fokus och utrymme för kontinuerligt lärande, social och ekonomisk trygghet, värme och flexibilitet tänkte vi ta med oss och utveckla vidare. Annat kände vi att vi kunde avstå från som t.ex. jagandet efter debiterade timmar, höga trösklar för innovation/experiment eller begränsningar i lärandet i form av snäva utbildningsbudgetar.

Vi startade som ett 2-mansföretag men ganska snart kände vi att vi behöver vara fler för att kunna hjälpa fler kunder, ha roligare, lära oss och innovera mer.
Nu 3 år senare måste jag säga att resultatet slår alla förväntningar vi hade.

Tack alla kunder

Vi har fått chansen att jobba tillsammans med fler än tio fantastiska kunder i olika branscher och hjälpa dem att bygga upp och förädla produktorganisationer, skapa välmående team och agerat ledare i form av interimschefsroller. Vi har stöttat kunderna strategiskt, taktisk och operativt i roller som förändringsledare, designcoach, agil coach, utvecklingschef, CIO, produktägare, teamcoach och avdelningschef. Utöver detta har vi hållit utbildningar, inspirationsföreläsningar och coachat ledare hos ytterligare ett tiotal kunder.
Stort tack för förtroendet alla kunder!

Tack SeventyOne

SeventyOne som företag består idag av sju stycken fantastiska människor som tillsammans har skapat ett företag där vi t.ex. 

  • har en beslutsmodell som ger alla möjligheten att utveckla företaget
  • har hög transparens och stort eget ansvar
  • själva bestämmer över hur mycket vi vill kompetensutveckla oss och vilken utrustning vi behöver
  • har en modell som gjort det möjligt för oss att ta makten över vår egen tid som t.ex. gett i snitt 3 extra lediga veckor under 2019
  • kan vara sjuka utan löneavdrag

Tack Håkan, Erika, Oscar, Jens, Maria och Fredrik för att vi gör detta tillsammans och för att vi har så roligt under tiden. Och tack Veronica för att du valt att hoppa på i februari och också tack till de som är på väg att ansluta men som än så länge får vara namnlösa. Det är så fantastiskt roligt och lärorikt, jag ser fram emot vart vi kommer att ta det här!  

Grattis på 3-årsdagen SeventyOne Consulting AB 🙂