Nhan Ngo

Nhan har jobbat som Product Manager med en stor variation av tekniker och produkter, som Webb, Mobil och Machine Learning. Hon brinner för problemlösning och motiveras av att ta itu användarproblem eller att skapa bättre användarupplevelser. Hon har erfarenhet av att leda B2C produkter, men också plattformar för intern användning.

Folk som jobbat med Nhan beskriver henne som organiserad, energisk, ödmjuk och gillar att lyssna och lära av andra. Hon leder team genom att sätta tydliga mål, vision och strategi. Det ger utrymme för teamet att vara autonoma och delta i lösningsförslag. Hon har jobbat länge med OKRs och North Star Metrics för att mäta och sätta mål med produktteamet.

Nhans erfarenhet från Spotify har gett henne en unik förståelse för hur agilt arbetssätt kan skala i ett större företag med autonoma team inom produktutveckling. Nhan är mest passionerad över Product Discovery och strategiskt arbete, men hon är väl bekant med hela produktlivscykeln från idé till produktlansering inom produktutveckling.

072 341 08 89

Linkedin

Tillbaka till startsidan