Catarina Bergelli

Catarina är en lösningsorienterad ledare som trivs i miljöer med högt tempo. Hon har erfarenhet från produktledning i snabbt växande miljöer och ledning av företagsövergripande projekt. Hon är känd för att skapa struktur i kaotiska miljöer för att få en tydlig riktning för projektet framåt.

Som produktchef balanserar Catarina de olika aspekterna av produkten för att göra den användbar för kunden, lönsam för verksamheten och genomförbar för teamet. Hon är datadriven i hypotesutvärdering och värdeundersökning för att förstå behov och resultat.

Catarina fokuserar på att bygga ett starkt team och är inkluderande i sitt sätt att leda. Hon engagerar medlemmarna i både problem- och lösningsdomäner, samordnar med andra delar av organisationen för att lyckas med release och få feedback.

Kombinationen av personligt driv och energi blandat med erfarenheter från att driva en start-up, att utveckla scale-ups och arbeta på traditionella företag skapar en stor kunskap om kultur, struktur, intressenthantering och sätt att skapa förstklassiga produkter.

072 – 301 11 90
Linkedin

Tillbaka till startsidan