Vill du precis som vi hjälpa företag att bli fantastiska?

Vi är ett företag som lever som vi lär, sätter människan i centrum och låter våra ledord trygghet, lärande, enkelhet och transparens guida hur vi driver vårt företag. Dessutom tänker vi har roligt under tiden.

Vi älskar att konsulta, men vi gillar inte att jaga timmar

Därför har vi designat företaget så att du som konsult själv bestämmer hur mycket tid som skall läggas på uppdraget. Det skapar en flexibilitet för dig att t.ex. spendera mer tid med familj, bygga på dina egna produkter, utbilda dig, vara ute i naturen eller resa. Friheten skapar flexibilitet och vi har en ekonomisk modell som arbetar för dina behov.

Experimentera, bygg produkter & skapa!

En av tankarna med vårt företag är att vi ska ha utrymme i form av tid och pengar att experimentera utanför uppdragen med de idéer vi har. Allt är möjligt. Vad är du nyfiken på? Vilka hemliga idéer går du och ruvar på? Vi finansierar och möjliggör att dina idéer kan bli verklighet.

Vi har en trygg och stabil grund som ger dig kraften att våga satsa

Då vi som konsulter relativt ofta byter arbetsplats och hamnar i nya sociala miljöer ger vi en stabil och trygg grund att stå på. Vi ser till att ekonomin finns på plats för dig och det är självklart med en hög garantilön, höga ersättningsnivåer på dina uppdrag och möjlighet att själv bestämma storlek på din tjänstepension. I företaget har vi också en gemensam buffert för att kunna täcka eventuella svängningar i uppdrag.

Nyfikenheten och kunskapstörsten driver oss framåt

Alla som jobbar hos oss drivs av en nyfikenhet och viljan att lära sig mer. Vi gör det enkelt att lära sig nya saker, få inspiration och lägger stor vikt vid att bygga relationerna mellan varandra så man vågar utmana sig själv på uppdragen och testa nya saker. Vi har flera kompetensdagar tillsammans i månaden, du bestämmer själv över dina utbildningar och den utrustning du behöver och vi gör det så enkelt som möjligt att få hjälp av varandra i våra uppdrag.

Samtidigt som vi utvecklar oss själva och företaget ser vi till att ha det roligt

Vi är på denna resa tillsammans och då är det viktigt att vi alla har möjlighet att vara med och bygga företaget. En stor del i detta är även att ha roligt på vägen. Vi åker på konferensresor tillsammans, organiserar event med både kunder och för oss själva och vi hittar på diverse andra aktiviteter. Och vi ses ofta på frukostar och luncher för att både umgås och diskutera knepiga problem tillsammans.

Din hälsa är viktig för oss

Förutom den sociala och roliga delen vill vi att du mår bra. Du har friskvårdspengar att spendera enligt Skatteverkets regler. Vi har även årliga hälsoundersökningar och sjukvårdsförsäkring. Och blir du sjuk vill vi att du utan press skall kunna vara hemma och ta hand om dig. Därför betalar vi lön som vanligt även när du är sjuk (sjukdag 1 till 14).

Föräldraledig = extra ekonomisk ersättning.

Vi tycker trygghet och närhet till familj är viktigt för våra medarbetare, helst när man precis har fått barn.
Därför erbjuder vi våra medarbetare som blivit föräldrar och vill vara hemma med sin barn extra ekonomisk ersättning under sin föräldraledighet.

Transparensen gör det enkelt för dig att fatta rätt beslut

Vi låter transparensen tala och ger dig frihet istället för att sätta upp massor av regler. Med rätt information och kunskapen kommer du att fatta rätt beslut för dig och oss. Vi drivs också av att göra saker så enkelt som möjligt och delar med oss av vad vi gör, hur det går och var vi är på väg. Vi vill att du är engagerad och bidrar för vår gemensamma framtid.

Vill du veta mer? Kontakta David

David Cederblad

Tillbaka till startsidan