Jobba hos oss

Vill du precis som vi hjälpa organisationer att lyckas?

Vill du precis som vi hjälpa organisationer att lyckas? Vi är ett företag som lever som vi lär, sätter människan i centrum och låter våra ledord trygghet, lärande, enkelhet och transparens guida hur vi driver SeventyOne. Dessutom har vi roligt under tiden.

Vi älskar att konsulta, men vi gillar inte att jaga timmar

Därför har vi designat företaget så att du som konsult själv bestämmer hur mycket tid som skall läggas på uppdraget. Det skapar en flexibilitet för dig att spendera mer tid med familj, bygga på dina egna produkter, utbilda dig, vara ute i naturen, resa eller något annat. Hos oss får du ta stort eget ansvar. Friheten skapar flexibilitet och vi har en ekonomisk modell som arbetar för dina behov.


Experimentera, bygg produkter & skapa

En av tankarna med SeventyOne är att vi ska ha utrymme i form av tid och pengar att experimentera utanför uppdragen med de idéer vi har. Tanken är att allt ska vara möjligt. Vad är du nyfiken på? Vilka idéer går du och ruvar på? Hos oss kan du möjliggöra att dina idéer blir verklighet.

Vi har en trygg och stabil grund

Eftersom vi som konsulter arbetar i olika uppdrag och hamnar i nya sociala miljöer har vi skapat en stabil och trygg grund att stå på inom SeventyOne – både socialt och ekonomiskt. Ekonomisk trygghet är viktigt och det är självklart med en hög garantilön, bra ersättningsnivåer på dina uppdrag och möjlighet att själv bestämma storlek på din tjänstepension.


Transparensen gör det enkelt att fatta rätt beslut

Vi låter transparensen tala och ger dig frihet istället för att sätta upp massor av regler. Med rätt information och kunskap kommer du att fatta rätt beslut för dig och oss. Vi drivs också av att göra saker så enkelt som möjligt och delar med oss av vad vi gör, hur det går och var vi är på väg. Vi vill att du är engagerad och bidrar i att skapa vår gemensamma framtid.

Nyfikenheten och kunskapstörsten driver oss framåt

Vi gör det enkelt att lära sig nya saker, få inspiration och vi lägger stor vikt vid att bygga relationerna mellan varandra så att vi vågar utmana oss på uppdragen och testa nya saker. Vi har flera kompetensdagar tillsammans i månaden, du bestämmer själv över dina utbildningar och den utrustning du behöver och vi gör det så enkelt som möjligt att få hjälp av varandra i våra uppdrag.


Vår hälsa är viktig

Allra viktigast är såklart att vi mår bra. Du har friskvårdspengar att spendera enligt Skatteverkets regler. Vi har även årliga hälsoundersökningar och sjukvårdsförsäkring. Och blir du sjuk vill vi att du ska kunna vara hemma och ta hand om dig. Därför betalar vi lön som vanligt även när du är sjuk (sjukdag 1 till 14).

Vi har roligt på vägen

Att bygga företaget är något vi gör tillsammans och en stor del i detta är även att ha roligt på vägen. Vi åker på konferensresor tillsammans, organiserar event med både kunder och för oss själva och vi hittar på diverse andra aktiviteter. Och vi ses ofta på frukostar och luncher för att både umgås och diskutera knepiga utmaningar tillsammans.


Föräldraledig = extra ekonomisk ersättning.

Trygghet och närhet till familj är viktigt för våra medarbetare. Därför erbjuder vi våra medarbetare som blivit föräldrar och vill vara hemma med sin barn extra ekonomisk ersättning under sin föräldraledighet.


Tillbaka till startsidan